Simmaren Gustav Ljungberg har tagit hem medaljer i Special Olympics. Nu har han flyttat 90 mil för att gå på folkis och bli ledare inom idrott för barn och unga med funktionsnedsättningar.
Om utbildningen
Kursen är upplagd utifrån hur man driver ett projekt, där vi går igenom projektets olika faser. Under kursen kommer du att presenteras för olika metoder, för att ansöka, planera, bedriva och följa upp utfall av projekt. Syftet med utbildningen är att du kan utveckla dig själv och ditt arbetssätt som projektledare.
Kursen bedrivs främst på distans men med två fysiska träffar på Bosön, datum för träffarna är 10 november och 8 december. Undervisningen på distans spelas in och deltagaren kan ta del av undervisningen när det passar om man inte har möjlighet att delta i realtid, vilket naturligtvis är att föredra.
Den första digitala träffen, introduktion ca 1 timme, den 3 november är obligatorisk för att bekräfta din plats på kursen.
Vid studier på en folkhögskola förutsätts och krävs att deltagaren medverkar aktivt i kursen och bidrar med sina erfarenheter och kunskaper genom att kommunicera med såväl andra deltagare som läraren. Vi använder oss av Microsoft Teams.
Vem är utbildningen för?
Ledare och tränare som vill utveckla sig inom projektledning med ingen eller begränsad tidigare erfarenhet.
Kost och logi
Kost och logi i samband med de fysiska träffarna ingår inte i kursomkostnaden. På Bosön finns restaurang och möjlighet att ta med egen matlåda. På Bosön finns också möjlighet att boka logi. För- eller eftermiddagsfika ingår under kursdagarna på plats på Bosön.